Logga in

Publicerat: 9 augusti 2022

VI SÖKER EXTRAPERSONAL TILL MAGASIN 1 I FRIHAMNEN, STOCKHOLM


Uppsala Auktionskammare söker nu extrapersonal på deltid vid behov till vårt nya kontor i Frihamnen i Stockholm samt till våra visningslokaler på Nybrogatan i Stockholm. Rollen går utmärkt att kombinera med studier, annat deltidsjobb eller liknande. 


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE 

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har två kontor i Stockholm samt kontor i Göteborg, Malmö och i Uppsala. Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som extraanställd på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter. Nu söker vi flera engagerade medarbetare på deltid.


ROLLEN

I rollen som extrapersonal på Uppsala Auktionskammare är du delaktig på bred front och bistår vid flera avdelningar. De primära arbetsuppgifterna kretsar kring våra kvalitetsauktioner. Det innebär bland annat att assistera våra fotografer, bygga visning, vara visningsvärd samt att vara behjälplig med allmän logistik på företaget med mera.

Rollen kräver ingen specifik erfarenhet eller förkunskap av auktionsbranschen. Vi tror på kontinuitet och du bör därför finnas tillgänglig för att kunna arbeta under hela auktionsperioden. Det innefattar fotografering, bygga visning, visning och utlämning av inropade objekt till våra kunder. Vidare uppgifter som kan förekomma kan vara till exempel putsning av silver, logistik vid våra kontor, bistå vid hembesök hos kunder med mera.


DEN IDEALA KANDIDATEN

Vi söker dig som är en flexibel lagspelare och en positiv ”doer”. Du studerar eller har ett annat deltidsjobb som möjliggör att du kan arbeta minst 16 timmar (två dagar) i veckan. Arbetspassen är förlagda under våra öppettider (kontorstider). Kvälls- och helgarbete förekommer även i viss mån. Du är strukturerad och ordningsam i ditt arbete. Du är mycket serviceinriktad och behjälplig för kunder och medarbetare. Du har en stark initiativförmåga och har lätt att tillskansa dig kunskap. Arbetet innebär regelbundet tunga lyft, därför är det viktigt att du inte är rädd för att kavla upp armarna och hugga i. Om du uppskattar att ingen dag är den andra lik och trivs i en dynamisk arbetsmiljö så har du hittat rätt.

Rollen avser primärt placering på vårt nyöppnade kontor i Frihamnen, Stockholm och i viss mån på vårt showroom på Nybrogatan, Stockholm vid behov.


ERFARENHETER

– Pågående eller avslutade studier vid universitet eller högskola.
– Dokumenterad erfarenhet av att arbeta serviceinriktat mot kunder.
– Intresse för konst, antikviteter och design.
– Svenska och engelska språkkunskaper obehindrat i tal och skrift.
– B-Körkort är meriterande


VAD FÅR DU?

Vi erbjuder den bästa starten i karriären för dig som är intresserad av auktionsbranschen. I en operativ roll får du vara hands-on med fantastiska föremål, ingå i ett hängivet team som tar auktioner till nya höjder samt den bästa källan till kunskap om branschen som går att erbjuda. Du kommer känna dig glad och stärkt över att gå till jobbet för du arbetar på Uppsala Auktionskammare!


ANSÖKAN

Ansökan skickas via mail till: extra@uppsalaauktion.se
Tillträde omgående. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta Artur Wahlsten:
wahlsten@uppsalaauktion.se
0734 – 32 43 29

Varmt välkommen att skicka in din ansökan idag!

Mer information