Logga in

Att sälja på kvalitetsauktion

Steg-för-steg


1. Värdering

Få dina föremål värderade enkelt, kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Bildvärdering
Genom att skicka in bilder på dina föremål kan du enkelt och snabbt få dina föremål värderade av några av Sveriges ledande experter. Skicka en kort beskrivning och bilder till mail@uppsalaauktion.se
Vänligen uppge ditt namn och telefonnummer i mailet

Hembesök – vi besöker hela Sverige
Våra experter utför dagligen hemvärdering i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med omnejd. Vi gör även regelbundna resor runt om i hela Sverige för inlämning av föremål till våra kvalitetsauktioner.
Kontakta hemvärderingen

Välkommen in till något av våra kontor
Ta med ditt föremål, eller bild på föremålet, till något av våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala. Våra värderingsmän bistår dig gärna med personlig service och rådgivning.
Adresser och öppettider


2. Försäljning

Om du önskar sälja ett föremål kommer våra värderare och externa specialister undersöka ditt föremål noggrant för att sedan presentera ett auktionsvärde, försäljningsavtal och föreslå en passande kvalitetsauktion. Därefter börjar vi marknadsföra ditt objekt till potentiella kunder världen över. 

Se våra försäljningsvillkor
Läs mer om våra kvalitetsauktioner


3. Efter auktionen

Förutsatt att köparen betalat, sker insättning av köpeskilling avräknat försäljningsavgifter till ert angivna bankkonto 35 bankdagar efter auktionstillfället.


Frågor? Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller ring 018-12 12 22 – vi hjälper dig gärna!

Kommande auktioner

Datum & Visningar

Boka hembesök

Kontakta hemvärderingen

Våra föremålsområden

Se toppnoteringar

Våra köpstarka kunder söker