Logga in

Sälj på kvalitetsauktion
– uppnå högsta möjliga pris!


Uppsala Auktionskammare är det enda auktionshus i Norden som enbart bedriver kvalitetsauktioner. Vi fokuserar på kvalitet och försäljning av högklassig konst, antikviteter och design. Under de senaste femton åren har vi uppnått över 200 miljonnoteringar vid våra auktioner.

Våra framgångsrika försäljningar grundar sig i stort engagemang och kunskap hos våra medarbetare och extern världsledande internationell expertis. Genom att fokusera på kvalitetsauktioner med slagauktioner, tryckta kataloger, kraftfull marknadsföring och med senaste tekniken online når vi köpstarka kunder runt om i hela världen. Vårt uppdrag är alltid att uppnå högsta möjliga slutpris.

Det är alltid enkelt att sälja genom Uppsala Auktionskammare. Att sälja på auktion är en trygghet för både säljare och köpare, eftersom den öppna marknaden bestämmer försäljningspriset. Uppsala Auktionskammare ger genom sina kvalitetsauktioner bästa möjliga förutsättningar för att ett så högt försäljningspris som möjligt ska uppnås.

Har du funderingar kring ett föremål, tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering

Värdera föremål

Funderar du över vad ditt konstverk eller antikvitet har för ekonomiskt värde?

Våra intendenter och våra internationellt välrenommerade externa experter bistår er gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera mitt föremål

Att sälja på kvalitetsauktion

Hur säljer man på auktion? Hur funkar det? Vi förstår att det för många kan tänkas komplicerat men i realitet är det mycket enkelt. Att sälja på auktion är en trygghet för både säljare och köpare.

Låt oss förklara

Våra föremålsområden

Vi är som ett av Nordens ledande auktionshus den självklara marknadsplatsen för försäljning av kvalitetsföremål. Våra kunder söker konst och konsthantverk från olika perioder och delar av världen.

Våra föremålsområden

Våra köpstarka kunder söker