Logga in

Sälj på kvalitetsauktion
– uppnå högsta möjliga pris!


Uppsala Auktionskammare är det enda auktionshus i Norden som enbart bedriver kvalitetsauktioner. Vi fokuserar på kvalitet och försäljning av högklassig konst, antikviteter och design. Under de senaste femton åren har vi uppnått över 200 miljonnoteringar vid våra auktioner.

Våra framgångsrika försäljningar grundar sig i stort engagemang och kunskap hos våra medarbetare och extern världsledande internationell expertis. Genom att fokusera på kvalitetsauktioner med slagauktioner, tryckta kataloger, kraftfull marknadsföring och med senaste tekniken online når vi köpstarka kunder runt om i hela världen. Vårt uppdrag är alltid att uppnå högsta möjliga slutpris.

Går du i säljtankar? Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering

Värdera föremål

Funderar du över vad ditt konstverk eller antikvitet har för ekonomiskt värde?

Våra intendenter bistår er gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera mitt föremål

Boka hembesök

Våra experter utför dagligen hembesök i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med omnejd. Därutöver gör vi regelbundet resor runt om i hela Sverige för inlämning av föremål till våra kvalitetsauktioner.

Boka hembesök

Att sälja på kvalitetsauktion

Hur säljer man på auktion? Hur funkar det? Vi förstår att det för många kan tänkas komplicerat men i realitet är det mycket enkelt. Att sälja på auktion är en trygghet för både säljare och köpare.

Låt oss förklara

Våra köpstarka kunder söker