Logga in

Smycken & Klockor


Sälj dina smycken och klockor på auktion. Smycken är ett vitt begrepp och innefattar många olika typer av föremål, stilar och material. Vanligtvis är smycken tillverkade i ädelmetaller och besatta med pärlor, vackra stenar och inläggningar av emalj och andra dyrbara material. Människor har i alla tider velat smycka sig, och ett fåtal av dessa antikviteter har blivit kvar till oss i eftervärlden. Marknaden för dessa äldre smycken är som alltid het, såväl när det gäller hela paryr som enstaka hängen eller broscher. När det gäller äldre smycken från 1800-talet och det tidiga 1900-talet står i många fall de ryska smyckena ut som de som har den högsta kvaliteten, både då det gäller stenar som hantverk. På Uppsala Auktionskammare har vi sedan firman startades fokuserat på den ryska marknaden och har därför byggt upp en unik grupp kunder som är intresserade av dessa högkvalitativa smycken från vår granne i öst.

Smyckesmarknaden har delvis förändrats de senaste åren för att ge plats åt fler mer moderna formgivare. På den nordiska marknaden är det exempelvis silversmeder som Torun Bülow-Hübe och Wiwen Nilsson som attraherar köpare med sina enkla former och nya uttryck.

Uppsala auktionskammare har flera framgångsrika försäljningar av fickur och armbandsur. Vår kundgrupp inkluderar såväl den initierade samlaren som en allmänt intresserad publik.


Fri värdering, rådgivning & hembesök

Har du smycken eller klockor som du vill sälja?

Ta chansen och sälj på våra kommande Kvalitetsauktioner. Våra auktionsnoteringar visar att vårt sätt att arbeta med kvalitetsauktioner banar väg för framgång.

Våra experter bistår er gärna med en kostnadsfri och förutsättningslös värdering. Kontakta våra experter direkt, fyll i onlineformuläret eller skicka bilder på dina föremål till mail@uppsalaauktion.se.

Kontakt

Clara Kling

Intendent

Tel: 018-18 35 07
Mobil: 0701-08 14 07
kling@uppsalaauktion.se

Charlotte Elmér

Intendent

Tel: 018-18 35 24
Mobil: 0720-76 20 30
elmer@uppsalaauktion.se

Tony Frank

Intendent - Klockor

Tel: 018 - 18 35 21
Mobil: 0720-76 20 29
frank@uppsalaauktion.se

Toppnoteringar i urval

Mer information