Logga in

Publicerad: 24 mars 2024

Vi rekryterar:

MEDARBETARE TILL GÖTEBORG


Uppsala Auktionskammare expanderar verksamheten i västra Sverige och söker nu en ytterligare kollega, gärna med tidigare erfarenhet av konst- och auktionsbranschen, till vårt kontor i centrala Göteborg.


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Vi söker ytterligare en kollega som kan bistå med värdering av föremål samt arbeta med inlämning och kundkontakter inom ramen för företagets verksamhetsområden. I tjänsten ingår att under vardagar bemanna Uppsala Auktionskammares kontor i centrala Göteborg och där ta emot kunder. I tjänsten ingår administrativa uppgifter samt även logistik kring föremålen. Den person vi söker kommer att bli ytterligare ett ansikte utåt och en viktig del av vårt kunniga och engagerade team.

Arbetet på auktionskammaren är socialt, både vad gäller kontakt med kunder och kollegor. God service är mycket centralt inom vår verksamhet. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att försälja dyrbar konst, design, smycken och antikviteter.

Tjänsten är placerad på vårt nyrenoverade kontor beläget på Kungsportsavenyn 41 i Göteborg.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS

Vi söker främst dig som har tidigare erfarenhet och bakgrund från auktionsbranschen och/eller konst- och antikbranschen alternativt ett starkt intresse för och kunskap om auktionsbranschen.

Du är engagerad i ditt arbete och kommunikativ gentemot både kunder och kollegor. Du är representativ, har hög social kompetens och har lätt för att skapa och förvalta kundrelationer. Du är noggrann, ansvarsfull och positiv samt trivs i en arbetsmiljö med delvis högt tempo. Du är välartikulerad samt behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande. Körkort är ett krav.


TJÄNSTENS OMFATTNING

Heltid (eller 80% av heltid), tillsvidareanställning.
Tillträde efter överenskommelse.


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har idag två kontor i Stockholm samt kontor i Göteborg, Malmö och Uppsala.

Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets viktigaste tillgång. Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet, rak dialog och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


ANSÖKAN

Ansök gärna direkt då vi genomför urval och intervjuer löpande, tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Sista dag för ansökan är den 14:e april 2024.

Välkommen att skicka din kompletta ansökan (personligt brev, CV samt bild) via e-post:
ansokan@uppsalaauktion.se

Vid frågor om den utlysta tjänsten, vänligen kontakta:

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Fredrik Blidberg

Intendent

Ansvarig Göteborg
Tel: 0705-12 44 31
blidberg@uppsalaauktion.se

Mer information