Logga in

Publicerad: 25 september 2022

Vi rekryterar:

JUNIOR SPECIALIST I STOCKHOLM

med fokus på äldre möbler och konsthantverk samt modern design


Uppsala Auktionskammares framgångar fortsätter och vi expanderar och satsar kraftfullt i Stockholm. Vi utökar och förstärker staben av kunniga experter och specialister, därav söker vi nu en ny kollega med tidigare erfarenhet av auktionsbranschen till vårt engagerade team i Stockholm.


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna som junior specialist inrymmer katalogisering, värdering, inlämning, försäljning och kundkontakter. Den person vi söker kommer att bli en viktig pusselbit av vårt kunniga och engagerade team. Arbetet på auktionskammaren är socialt, både vad gäller kontakt med kunder och kollegor. God service är mycket centralt inom vår verksamhet. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att vara det självklara valet vid försäljning av konst, design, antikviteter, smycken och klockor. Inom företaget har vi en rak dialog med högt i tak.

Tjänsten är placerad i Stockholm, främst på vårt nya stora kontor i Magasin 1, Södra Hamnvägen 8 i Stockholm och i viss mån på vårt kontor på Nybrogatan 20 i Stockholm.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och bakgrund från auktionsbranschen. Du har tidigare arbetat med katalogisering och värdering på ett auktionshus eller motsvarande. Du har ett gediget intresse för äldre möbler och konsthantverk samt modern design. Bred kompetens efterfrågas!

Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets viktigaste tillgång. Du är engagerad i ditt arbete och kommunikativ gentemot både kunder och kollegor. Du är noggrann, ansvarsfull och positiv samt trivs i en arbetsmiljö med delvis högt tempo. Du är välartikulerad samt behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande. Körkort är meriterande.


TJÄNSTENS OMFATTNING

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse.


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har idag två kontor i Stockholm samt kontor i Uppsala, Göteborg och Malmö.

Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


ANSÖKAN

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Ansök gärna direkt då vi genomför urval och intervjuer löpande, tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Sista dag för ansökan är den 9:e oktober 2022. Välkommen att skicka din kompletta ansökan (personligt brev, CV samt bild) via e-post: ansokan@uppsalaauktion.se

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vid frågor om den utlysta tjänsten, vänligen kontakta:

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Sofie Bexhed

Försäljningschef

Tel: 0705-22 61 62
sofie.bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information