Logga in

Konstexperten Sofie Bexhed
till Uppsala Auktionskammare


Uppsala Auktionskammare förstärker teamet med Sofie Bexhed som försäljningschef. Sofie är för många känd som en av Sveriges främsta konstexperter. I sin nya roll kommer Sofie att fokusera på att bistå nya och befintliga kunder vid försäljning och förvärv av konst, design och antikviteter.

– Jag är mycket glad över att Sofie Bexhed blir en del av Uppsala Auktionskammare. Det är genom kunskap, kvalitet och personligt engagemang som Uppsala Auktionskammare idag är ett av Nordens ledande auktionshus. Sofie personifierar detta och vi kommer tillsammans att fortsätta utveckla företagets kvalitetsauktioner säger Knut Knutson, huvudägare.

Sofie har senast varit chef för konstavdelningen på Stockholms Auktionsverk och har dessförinnan arbetat på Bukowskis. Sofie är därmed ett välkänt ansikte i konst- och auktionsbranschen.

–   Uppsala Auktionskammare är ett auktionshus som prioriterar kvalitet och sätter kunden i centrum. För mig är det en värdegrund som jag tror på. Företaget drivs av kunniga och passionerade experter med ett härligt driv och framåtanda som genomsyrar hela organisationen. Jag är väldigt förväntansfull inför min nya roll och ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta att erbjuda bästa möjliga service och förvalta våra kunders förtroende säger Sofie Bexhed.

Kontakt

Knut Knutson

Chefsintendent

Tel: 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se

Sofie Bexhed

Försäljningschef

Tel: 0705-22 61 62
sofie.bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information