Logga in

Publicerad: 29 juli 2022

Vi rekryterar:

FOTOGRAF PÅ HELTID TILL VÅR STUDIO I STOCKHOLM


Uppsala Auktionskammares framgångar fortsätter och vi expanderar och satsar kraftfullt i Stockholm. Vi söker nu en professionell fotograf på heltid till vårt engagerade team av medarbetare i Stockholm.


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Arbetet innebär att du som fotograf ansvarar för att ta fram bilder av hög kvalitet och som på bästa sätt presenterar föremålen som säljs vid våra auktioner. Det är produktbilder av exempelvis antikviteter, design, konst, smycken och klockor. Bilderna publiceras i våra exklusiva tryckta kataloger och onlinekataloger samt även hemsida och sociala medier. Tjänsten är placerad vid vårt nya stora kontor i Stockholm.

Den person vi söker kommer att bli en viktig pusselbit av vårt kunniga och engagerade team. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att försälja dyrbar konst, design och antikviteter. Inom företaget har vi en rak dialog med högt i tak.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fotografering i studio, gärna produktfotografering av liknande slag på annat auktionshus eller motsvarande. Som fotograf är du strukturerad, noggrann, kommunikativ, stresstålig och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i ett team. Arbetet sker bitvis i högt tempo och med tydliga deadlines.

Du skall ha vana att arbeta med programmen Capture One och Adobe Photoshop. Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets viktigaste tillgång. Som person är du noggrann, ansvarsfull och positiv. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är kunskap i att filma och redigera kortare filmer. Meriterande är även körkort samt om du har tidigare erfarenhet från konst-, antik- och/eller auktionsbranschen.


TJÄNSTENS OMFATTNING och placering

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde snarast möjligt.
Tjänsten är placerad i vårt nya stora kontor i Magasin 1, Södra Hamnvägen 8 i Stockholm.


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har idag två kontor i Stockholm samt kontor i Uppsala, Göteborg och Malmö. I augusti 2022 flyttar en majoritet av verksamheten från Uppsala till nya lokaler i Stockholm.

Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


ANSÖKAN

Ansök gärna direkt då vi genomför urval och intervjuer löpande, tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Sista dag för ansökan är den 7:e augusti 2022. Välkommen att skicka din kompletta ansökan (personligt brev, CV med bild samt en portfolio) via e-post: ansokan@uppsalaauktion.se

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om den utlysta tjänsten, vänligen kontakta:

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information