Logga in

Uppdaterad: Tisdag 12 maj 2020 kl. 9:00
INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

VI ÄR REDO!


Just nu pågår det gedigna arbetet med att färdigställa och producera de tryckta katalogerna till vår Internationella Kvalitetsauktion 16 – 18 juni 2020.

Vi har noga följt de auktioner som ägt rum runt om i världen under de senaste månaderna och kan konstatera att marknaden för konst, antikviteter och design är fortsatt stabil och efterfrågan stark. Vi ser nu fram emot att få presentera en storslagen Internationell Kvalitetsauktion med det bästa av Modernt & Samtida, Klassiskt och Asiatiskt.

För att säkerställa bästa möjliga resultat har vi beslutat att flytta fram auktionen en vecka jämfört med tidigare presenterad plan. Detta möjliggör att vi nu kan erbjuda alla potentiella köpare en längre visningsperiod med både offentliga och privata visningar. Internationella Kvalitetsauktionen äger nu rum 16 – 18 juni 2020 i våra nya stora lokaler på Nybrogatan 20 i Stockholm. Visningar inför auktionen kommer att äga rum parallellt både i Stockholm och Uppsala under perioden 5 – 14 juni. Inför auktionen kommer vi erbjuda flertalet digitala komplement till ordinarie visning.

Uppsala Auktionskammare följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer och beslut med anledning av coronaviruset. Alla våra kunders, besökares och medarbetares hälsa, trygghet och framgång är vår högsta prioritet.

Uppsala Auktionskammare har öppet som vanligt för fri värdering, inlämning och utlämning på våra kontor.

För fri värdering uppmanar vi dock alla våra kunder att i möjligaste mån använda vår populära tjänst med fri onlinevärdering eller boka ett personligt enskilt möte med någon av våra kunniga medarbetare. Vi står till er tjänst för fri värdering inför eventuell försäljning.

Informationen på denna sida hålles uppdaterad framåt. Alla eventuella förändringar från vår ordinarie planering meddelas här och genom direkt kommunikation till våra kunder.

Internationell Kvalitetsauktion 16 – 18 juni 2020 i Stockholm
Visningar äger rum 5 – 14 juni parallellt i både Stockholm och Uppsala

Vid eventuella frågor är Ni välkomna att kontakta mig eller mina kollegor.

Vi tackar för Ert förtroende, varmt välkomna till oss på visning!

Bästa hälsningar,
Magnus Bexhed
VD


 

För mer information kontakta

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Våra köpstarka kunder söker