Logga in

Träffa oss i Oslo


Torsdag 20 september håller våra experter Knut Knutson & Cronje van Walleghem öppen mottagning i Oslo för inlämning & fri värdering av konst, antikviteter och design. Missa inte chansen att träffa två av Nordens främsta experter!

Inlämning pågår nu till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion 4-7 december 2018. Varmt välkommen in med dina föremål eller bilder på dina föremål!

Tid: Torsdag 20 september, kl. 12 – 15
Plats: Best Western Karl Johan Hotell
Karl Johans Gate 33, Oslo, Norge

För mer information kontakta:
Knut Knutson  +46 708 12 12 27
mail@uppsalaauktion.se

Cronje van walleghem  +46 705 12 12 29
walleghem@uppsalaauktion.se


Vajrapani, brons. Såld för 3,2 miljoner kr.

Sälj på Kvalitetsauktion

– uppnå högsta möjliga pris!

Vägen till en framgångsrik försäljning är för oss rak. Genom ett gediget arbete med professionella presentationer, exklusiva tryckta kataloger, internationell expertis, gediget försäljningsarbete och framförallt ett väl etablerat internationellt kontaktnät med samlare och intressenter från hela världen har vi för våra kunders räkning uppnått flera häpnadsväckande försäljningsresultat under de senaste åren.

Uppsala Auktionskammare har fått förtroendet att sälja flertalet betydande samlingar och konstverk av bland andra Pieter Brueghel, Ivan Aivazovsky, Pablo Picasso, Marc Chagall, Anthony Gormley, Pierre Soulages, Victor Vasarely med flera. Därutöver har vi även sålt det högst betalda kinesiska föremålet som någonsin sålts i Sverige, The Nobel ’Red Dragon’ dish, för 10.045.000 kr, liksom det högst betalda kinesiska bronsföremålet, en förgylld Bodhisattva, såld för 6.615.000 kr. Dessa försäljningar har nått synnerligen framgångsrika resultat och rönt stor uppmärksamhet.

Vi har medvetet riktat vårt fokus mot den internationella marknaden och därmed förstärkt vår position som en av de främsta aktörerna. Det starka personliga engagemang som genomsyrar hela vår verksamhet är det som gör att vi tillsammans med våra kunder når nya höjder.

Våra köpstarka kunder söker