Logga in

Värderingsmottagning

11 september kl. 12-15
Galleri Donner
Havsgatan 1, Helsingfors

Knut Knutson besöker Helsingfors


Tisdag 11 september håller vår expert Knut Knutson öppen mottagning i Helsingfors för inlämning & fri värdering av konst, antikviteter och design. Missa inte chansen att träffa en av Nordens främsta experter!

Inlämning pågår nu till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion 4-7 december 2018. Varmt välkommen in med dina föremål eller bilder på dina föremål!

Tid: Tisdag 11 september, kl. 12 – 15
Plats: Galerie Donner Havsgatan 1, Helsingfors, Finland

För mer information kontakta
Knut Knutson, 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se


Albert Edelfelt, ”Från inloppet till Borgå”, såld för 3,1 miljoner SEK.

Sälj på Kvalitetsauktion – uppnå högsta möjliga pris!

Vägen till en framgångsrik försäljning är för oss rak. Genom ett gediget arbete med professionella presentationer, exklusiva tryckta kataloger, internationell expertis, gediget försäljningsarbete och framförallt ett väl etablerat internationellt kontaktnät med samlare och intressenter från hela världen har vi för våra kunders räkning uppnått flera häpnadsväckande försäljningsresultat under de senaste åren.

Uppsala Auktionskammare har fått förtroendet att sälja flertalet betydande samlingar och konstverk av bland andra Helene Schjerfbeck, Akseli Gallen-Kallela, Pablo Picasso, Marc Chagall, Anthony Gormley, Pierre Soulages, Victor Vasarely med flera. Därutöver har vi även sålt det högst betalda kinesiska föremålet som någonsin sålts i Sverige, The Nobel ’Red Dragon’ dish, för 10.045.000 kr, liksom det högst betalda kinesiska bronsföremålet, en förgylld Bodhisattva, såld för 6.615.000 kr. Dessa försäljningar har nått synnerligen framgångsrika resultat och rönt stor uppmärksamhet.

Vi har medvetet riktat vårt fokus mot den internationella marknaden och därmed förstärkt vår position som en av de främsta aktörerna. Det starka personliga engagemang som genomsyrar hela vår verksamhet är det som gör att vi tillsammans med våra kunder når nya höjder.

Våra köpstarka kunder söker