Logga in

Internationell Kvalitetsauktion 10 – 13 december 2019

Internationell Kvalitetsauktion

Asian Sale


Nordens ledande auktionshus för kinesiskt

Har du kinesiskt porslin eller konsthantverk som du vill sälja? Ta chansen och sälj på Nordens främsta marknadsplats! Våra asiatiska auktioner har sedan våren 2014 varit de i särklass största asiatiska auktionerna värdemässigt i Norden någonsin. Sammanlagt har vi sålt asiatiska objekt, mestadels från Kina, för över 100 miljoner kronor. 

Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och service och finns alltid tillgängliga för rådgivning, både för köpare och säljare. Detta har gjort att vi byggt upp en betydande kundkrets av nöjda och återkommande köpare och säljare världen över.

Vet du att vi har sålt det högst betalda kinesiska föremålet som någonsin sålts i Sverige?
The Nobel ’Red Dragon’ dish, sålt för 10 miljoner kr. Därutöver har vi dessutom sålt det högst betalda kinesiska bronsföremålet samt det högst betalda jadeföremålet. En bodhisattva, såld för 6,6 miljoner kr respektive ett rökelsekärl, sålt för 4,4 miljoner kr.


Inlämning & värdering

Inlämning pågår nu till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion.

Marknaden är fortsatt mycket stark och det finns en stor efterfrågan på föremål av porslin och brons med periodmärken samt buddhor, konstverk och föremål av jade. Boka ett kostnadsfritt hembesök med våra experter eller skicka in bilder på dina föremål för en kostnadsfri värdering.

Kontakt

Charlotte Widenfelt

Intendent

Tel: 018-18 35 20
Mobil: 0709-72 32 82
widenfelt@uppsalaauktion.se

Knut Knutson

Chefsintendent

Tel: 018 -12 12 22
Mobil: 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se

Toppnoteringar i urval

Värdering & inlämning