Logga in

Internationell Kvalitetsauktion 11-14 juni 2019

Asian Sale


Inlämning pågår – Sälj asiatiskt på Nordens främsta marknadsplats!

Uppsala Auktionskammare är Nordens främsta marknadsplats för försäljning av kinesiskt porslin & asiatiskt konsthantverk. Våra asiatiska auktioner har sedan våren 2014 varit de i särklass största asiatiska auktionerna värdemässigt i Norden någonsin. Sammanlagt har vi sålt asiatiska objekt, mestadels från Kina, för över 100 miljoner kronor. 

Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och service och finns alltid tillgängliga för rådgivning, både för köpare och säljare. Detta har gjort att vi byggt upp en betydande kundkrets av nöjda och återkommande köpare och säljare världen över.

Marknaden för kinesiskt porslin och asiatiskt konsthantverk är fortsatt mycket stark och våra köpstarka internationella kunder söker nya kinesiska skatter. Ta chansen och sälj på Nordens främsta marknadsplats!

Famille Verte? Porslin? Brons? Qianlong? Ming? Frågorna kan vara många men våra intendenter och externa experter kan besvara det mesta. Med många års erfarenhet och specificerad kunskap om konst- och auktionsmarknaden ger vi dig bästa möjliga service.

Vi bistår dig gärna med kostnadsfri och förutsättningslös värdering. Kontakta oss idag!

Låt oss värdera ditt föremål – enkelt och kostnadsfritt
Boka hembesök


Till kommande auktion sökes:


Kinesiskt porslin, bronsföremål, föremål av jade, silver, konst med mera.

The Rare “Hultmark” Imperial Dragon Jar. Såld för 2,4 miljoner kr. Proveniens: Emil Hultmark

Samt föremål som har tillhört någon av följande betydelsefulla samlare:

Carl Kempe, Holger Lauritzen, Anders Hellström, Axel Lagrelius, Nils Palmgren, Orvar Karlbeck, Sigurd Versteegh, Hans Öström, Johannes Hellner, Emil Hultmark, Nils Nessim, Ivan Traugott, Karl Wilhelm Gerdhem, Axel Lundgren, Gustaf Wallenberg med flera.


För mer information, inlämning & rådgivning kontakta

Charlotte Widenfelt
Tel: 0709-72 32 82
widenfelt@uppsalaauktion.se

Knut Knutson
Tel: 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se 

 

Fri värdering

Att få dina föremål värderade är enkelt och kostnadsfritt. Våra intendenter har stor erfarenhet av värdering av konst, design och antikviteter och bistår er gärna.

Värdera mitt föremål

Hemvärdering

Våra experter utför dagligen hembesök i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala med omnejd. Därutöver gör vi regelbundet resor runt om i hela Sverige för inlämning av föremål till våra kvalitetsauktioner.

Boka hembesök

Våra föremålsområden

Vi är som ett av Nordens ledande auktionshus den självklara marknadsplatsen för försäljning av kvalitetsföremål. Våra kunder söker konst och konsthantverk från olika perioder och delar av världen.

Läs mer

Våra köpstarka kunder söker