Logga in

INTERNATIONELL KVALITETSAUKTION 16 – 18 JUNI 2020

Viktig information till våra kunder och besökare


Inför Internationella Kvalitetsauktionen 16 – 18 juni har vi vidtagit vissa åtgärder i form av bland annat förlängda visningstider med begränsat antal besökare i lokalen, möjlighet att boka privata visningar och möjlighet att studera objekt via FaceTime (eller annan digital videotjänst) tillsammans med en av våra medarbetare.

Som alltid står vi till tjänst med att besvara frågor via både telefon och mail, varmt välkommen att kontakta våra engagerade medarbetare!


VISNINGAR INFÖR AUKTIONEN

Visningar inför Internationella Kvalitetsauktionen kommer att äga rum parallellt både i Stockholm och Uppsala under perioden 5 – 14 juni.

Uppsala Auktionskammare följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer och beslut med anledning av COVID-19. Alla våra kunders, besökares och medarbetares hälsa och trygghet är vår högsta prioritet. Vi hänvisar kunder och besökare som tillhör riskgrupperna eller är det minsta sjuka att ta del av våra digitala lösningar för både visning och auktion.

Visningarnas öppettider i Stockholm och Uppsala
Fredag 5 juni, kl. 11 – 18
Lördag 6 juni, kl. 11 – 17
Söndag 7 juni, kl. 11 – 17
Måndag 8 juni, kl. 11 – 18
Tisdag 9 juni, kl. 11 – 18
Onsdag 10 juni, kl. 11 – 18
Torsdag 11 juni, kl. 11 – 18
Fredag 12 juni, kl. 11 – 18
Lördag 13 juni, kl. 11 – 17
Söndag 14 juni, kl. 11 – 17

– Vi släpper in ett begränsat antal besökare om 40 personer i våra lokaler i Stockholm respektive Uppsala, visningslokalerna är cirka 450 kvm stora vardera.
– Vi rekommenderar att alla i lokalen håller två meters avstånd till varandra.

För att boka en privat visning i Stockholm eller Uppsala, ring tel. 018-12 12 22
eller via e-post: mail@uppsalaauktion.se

Vid en privat visning kommer max fem besökare att finnas samtidigt i de stora visningslokalerna, vilka är cirka 450 kvm stora.


AUKTION PÅ NYBROGATAN 20 I STOCKHOLM

Att delta vid den nu aktuella auktionen går till så som det brukar, denna gång hålls auktionen i Stockholm på Nybrogatan 20. Vi uppmanar dock alla våra kunder att om möjligt delta vid auktionen genom något av följande alternativ via distans:

– Lägga maxbud på förhand via vår hemsida
– Budgivning per telefon
– UAK Livebid (budgivning i realtid under slagauktionen via vår hemsida)

Auktionssalen på Nybrogatan 20 i Stockholm kommer att vara öppen under auktionen. Vi uppmanar dock alla våra kunder att om möjligt använda något av de andra alternativen för budgivning som sker via distans (se ovan). Läs mer om olika sätt att bjuda vid våra Internationella Kvalitetsauktioner här »

För att kunna bjuda på auktionen måste du vara godkänd och verifierad kund.
Alla kan följa slagauktionen i realtid via vår hemsida.


EFTER AVSLUTAD AUKTION

All utlämning sker från vårt kontor på Nybrogatan 20 i Stockholm. 

För att underlätta för våra köpare erbjuder vi förlängd utlämningstid till och med fredag 3 juli samt därtill även helgöppet för utlämning under lördag 27 juni och söndag 28 juni.

Varmt tack på förhand för ert förtroende och lycka till inför budgivning!

Internationell Kvalitetsauktion 16-18 juni 2020