Logga in

Vi välkomnar Erik Ingare!


Vi har idag glädjen att kunna presentera Erik Ingare som ny kollega på Uppsala Auktionskammare. Erik är en av branschens mest erfarna värderingsmän och även känd för många som en av experterna SVT:s tv-program “Antikrundan”.

–   Det känns otroligt roligt att Erik nu börjar arbeta hos oss på Uppsala Auktionskammare. Han kommer att komplettera vårt starka team på bästa sätt och vara en stor tillgång för alla våra kunder. Knut och jag har personligen lärt känna Erik under inspelningarna av Antikrundan. Vi hyser den största respekt för Eriks kompetens, därtill är han en härlig person som kommer passa perfekt in bland alla engagerade kollegor på Uppsala Auktionskammare säger Magnus Bexhed, VD. 

Erik Ingare har under de senaste tjugo åren arbetat på Bukowskis. Han är en av branschens mest erfarna experter och besitter en mycket bred och gedigen kunskap, allt från klassiska antikviteter till modern konst och design. I sin nya tjänst kommer Erik främst att arbeta med hemvärderingar och inlämning till våra kvalitetsauktioner.

–   Jag ser mycket fram emot att nu få bli en del av teamet i Uppsala där kunskap, engagemang och dedikerade kollegor arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Uppsala Auktionskammare är ett företag som genom sitt fokus på kvalitet och kunder nått framgångsrika internationella resultat de senaste åren och där ledningens entusiasm smittar av sig och lyfter alla medarbetare säger Erik Ingare.

Just nu pågår slutinlämning till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion 12 – 15 juni 2018.
För fri värdering, personlig rådgivning och inlämning kontakta Erik Ingare, 0720 – 70 67 89
ingare@uppsalaauktion.se

Mer information