Logga in

Vi fortsätter rekrytera branschens bästa!

Vi välkomnar Charlotte Elmér och Tony Frank till vårt team


Uppsala Auktionskammare fortsätter rekrytera branschens bästa. Vi har idag glädjen att presentera Charlotte Elmér och Tony Frank som nya medarbetare i företaget.

– Jag är mycket glad över att nu få kalla Charlotte och Tony för kollegor! De båda kommer ytterligare att förstärka vårt engagerade team av synnerligen kompetenta medarbetare. Jag är helt säker på att Charlotte och Tony kommer vara en stor tillgång för alla våra kunder! säger Knut Knutson, chefsintendent.

Tony Frank är en av Europas främsta experter inom sitt område; klockor och armbandsur. Tony har 25 års gedigen erfarenhet från både svenska och internationella auktionshus som Kaplans, Bukowskis och Sotheby’s. Tony kommer i sin nya roll ansvara för att långsiktigt bygga upp, utveckla och förvalta Uppsala Auktionskammares klockavdelning.

Charlotte Elmér har under de senaste fem åren varit verksam som VD på Auktionshuset Kolonn och har dessförinnan arbetat som specialist på bland annat Bonhams i London. Charlotte har en mycket bred kompetens inom flera områden och är dessutom gemmolog FGA. Charlotte kommer i sin nya roll bland annat att ansvara för intaget i Uppsala Auktionskammares nya lokaler i Magasin 1 i Stockholm, som öppnar hösten 2022.

Nu pågår inlämning till alla vårens kommande kvalitetsauktioner. Varmt välkommen att kontakta våra nya kollegor för fri värdering, personlig rådgivning och inlämning:

Charlotte Elmér

Intendent

Smycken, Gemmolog, FGA
Tel: 0720-76 20 30
elmer@uppsalaauktion.se

Mer information