Logga in

UPPSALA AUKTIONSKAMMARE EXPANDERAR 

– de Internationella Kvalitetsauktionerna flyttas till Stockholm


Uppsala Auktionskammare presenterar nu den glada nyheten att vi utökar vår verksamhet och närvaro i Stockholm. Under de senaste åren har vi kraftfullt ökat våra marknadsandelar inom kvalitetsauktioner för dyrbar konst, antikviteter och design. Vi kommer nu att flytta våra Internationella Kvalitetsauktioner till Stockholm. Auktionerna kommer att hållas fyra gånger per år och lokalerna på Nybrogatan 20 vid Östermalmstorg kommer närmast att fördubblas.

– Det här är ett naturligt steg för Uppsala Auktionskammare! Vi är ett kunskapsdrivet företag som alltid ser till våra kunders bästa och på detta sätt har vi nu möjlighet att erbjuda bästa möjliga service i centrala Stockholm. I början av maj slår vi upp portarna! säger Magnus Bexhed, VD.

De nya utökande lokalerna på Nybrogatan 20 i Stockholm möjliggör en positiv förändring av våra Internationella Kvalitetsauktioner som vi fram tills nu hållit två gånger per år. Vi kommer framåt att följa den internationella normen där praxis är att dela upp auktionerna efter segment. Vi kommer därför att dela upp auktionerna i en Internationell Kvalitetsauktion för Modernt och Samtida samt en Internationell Kvalitetsauktion för Klassiskt och Asiatiskt varje vår och höst. Visningarna till dessa auktioner kommer att ske i Stockholm där även auktionerna kommer att förrättas. Invigningen kommer att äga rum i början av maj månad.

– För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse. När jag köpte Uppsala Auktionskammare för 24 år sedan var det ett uträknat företag. Genom stor passion, hårt arbete, fantastiska kollegor och våra kunders förtroende har vårt sätt att driva kvalitetsauktioner visat sig vara det rätta. För detta är jag mycket stolt och tacksam, jag ser nu fram emot en otroligt spännande framtid! säger Knut Knutson, huvudägare.

Från Uppsala Auktionskammares huvudkontor i det tidigare Riksbankshuset i Uppsala kommer den dagliga verksamheten fortsatt att drivas. Här kommer våra andra Kvalitetsauktioner att visas och hållas som tidigare vid sju tillfällen per år. Förändringarna inom företaget kommer även att medföra nya rekryteringar till såväl Stockholmskontoret som huvudkontoret.


Se säsongens alla auktioner här


Kontakta oss för värdering, inlämning och hembesök

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Knut Knutson

Chefsintendent

Tel: 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se

Sofie Bexhed

Försäljningschef

Tel: 0705-22 61 62
sofie.bexhed@uppsalaauktion.se

Cronje van Walleghem

Vice VD, förste intendent

Tel: 0705-12 12 29
walleghem@uppsalaauktion.se