Logga in

Nya representanter i Skåne


Uppsala Auktionskammare har inlett ett samarbete med Elisabeth Wachtmeister och Sophie Berntson som nya representanter i Skåne.

– Elisabeth och jag har känt varandra i närmare fyrtio år, ända sedan hon anställde mig på Bukowskis i Malmö 1980. Hon har en gedigen erfarenhet av auktionsbranschen och ett mycket brett kontaktnät. Det känns fantastiskt roligt att få arbeta tillsammans igen och att cirkeln nu är sluten, säger Knut Knutson, huvudägare.

Elisabeth och Sophie kommer att, i nära samarbete med Oscar Silfverhielm som är ansvarig för Uppsala Auktionskammares nyöppnade kontor på Östergatan 4 i Malmö, arbeta med rådgivning, värdering och inlämning till våra kvalitetsauktioner.

– Det är väldigt roligt att Sophie och jag nu blir en del av ett sådant entusiastiskt företag som Uppsala Auktionskammare med härliga kollegor. Vi ser fram emot samarbetet med såväl gamla som nya kunder, säger Elisabeth Wachtmeister.

Just nu pågår slutinlämning till vår kommande Internationella Kvalitetsauktion 12 – 15 juni 2018. Kontakta vårt nya team i Skåne för fri värdering, personlig rådgivning och inlämning.

Kontakt

Knut Knutson

Chefsintendent

Tel: 0708-12 12 27
mail@uppsalaauktion.se

Sophie Berntson

Kundkoordinator

Tel: 0701-08 14 02
berntson@uppsalaauktion.se

Oscar Silfverhielm

Intendent

Ansvarig Malmö
Tel: 0706-04 76 66
silfverhielm@uppsalaauktion.se

Mer information