Logga in

Publicerad: 8 juni 2022

FOTOGRAF SÖKES FÖR OMGÅENDE TILLTRÄDE


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Arbetet innebär att du som fotograf ansvarar för att ta fram bilder av hög kvalitet och som på bästa sätt presenterar föremålet och dess skick. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i centrala Uppsala.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fotografering i studio, gärna produktfotografering på auktionshus eller motsvarande. Som fotograf är du strukturerad, noggrann, kommunikativ och har en god förmåga att arbeta i ett team med högt tempo. 

Du skall ha vana att arbete med programmen Capture One och Adobe Photoshop. Meriterande är erfarenhet av produktfotografering.


TJÄNSTENS OMFATTNING

Allmän visstid alternativt vikariat. Tillträde omgående.


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och huvudkontor i Uppsala. Under hösten 2022 flyttar en majoritet av verksamheten från Uppsala till nya lokaler i Stockholm.

Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


ANSÖKAN

Ansök gärna direkt då vi genomför intervjuer löpande, tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt. Välkommen att skicka din kompletta ansökan (personligt brev, CV samt bild) via e-post: ansokan@uppsalaauktion.se

Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om den utlysta tjänsten, vänligen kontakta:

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information