Logga in

Auktion till förmån för kvinnohjärtat på Uppsala Auktionskammare!

På Alla hjärtans dag den 14 februari erbjuds den fantastiska möjligheten att förvärva tio fotografier ur 1,6 miljonerklubbens Hjärtebok. Hjärt- och kärlsjukdomar är en folksjukdom bland kvinnor som är en vanligare dödsorsak än bröstcancer. För att stödja forskningen har 1,6 miljonerklubben utgivit “Hjärteboken”.

Både fotograferna och de kända personerna som porträtterats har ställt upp till förmån för boken och bilderna bjuds nu ut till försäljning på Uppsala Auktionskammare i samarbete med 1,6 miljonerklubben. De inramade porträtten som nu auktioneras ut föreställer Börje Salming, Hannah Graaf, Meja, Mark Levengood, Velvet, Suzanne Reuter, Kishti Tomita, Johan Kinde, Susan Lanefelt och Carl Jan Granqvist tillsammans med Alexandra Charles.

Uppsala Auktionskammare efterskänker samtliga provisionsintäkter från auktionen av de tio fotografierna till 1,6 miljonerklubben.

Stöd 1,6 miljonerklubbens viktiga arbete för att lyfta fram kvinnors hälsofrågor genom att deltaga i auktionen av de tio fotografierna på Alla hjärtans dag den 14 februari!

Kvalitetsauktion 14 – 15 februari 2023