Logga in

Försäkrings- och skiftesvärdering

Om du har föremål hemma som du vill veta värdet på i försäkringssyfte eller om du står inför en uppdelning av ett hem och är i behov av en skiftesvärdering är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi gör dessa typer av värderingar. 

Är värderingarna förknippade med eventuell försäljning, skifte eller när det gäller värdering av dyrbarare konst och antikviteter är våra värderingar alltid helt kostnadsfria och förutsättningslösa. Om man önskar en värdering som inte är förknippad med eventuell försäljning eller som ryms inom ett kvalitetsauktionssegment kostar ett hembesök i enbart försäkringssyfte normalt 1.500 kronor per timme inklusive moms. Vi kan alltid utföra kostnadsfria värderingar utifrån bilder.

Försäkrings- och skiftesvärdering

Vår kunskap – din trygghet

Våra värderingsmän är av Stockholms Handelskammare förordnade värderingsmän. Tillsammans med våra erfarna intendenter och våra internationellt välrenommerade externa experter finns alla förutsättningar för utförliga och gedigna värderingar för alla syften. Vi behandlar alla kunduppgifter strikt konfidentiellt och vi tillämpar även Sveriges Auktionsföretagsförenings etiska regler.