Logga in

Funderar du på att sälja konst, modern design eller antikviteter?

Uppsala Auktionskammare har som ett av Nordens ledande auktionshus uppnått över 200 miljonnoteringar under de senaste femton åren. Våra framgångsrika försäljningar grundar sig i stort engagemang och kunskap hos våra experter och extern världsledande internationell expertis. Vi tillhandahåller en tjänst där våra kunder kan köpa och sälja högkvalitativa föremål på ett enkelt och smidigt sätt genom våra Internationella Kvalitetsauktioner och Onlinekvalitetsauktioner. Genom att fokusera verksamheten på kvalitetsauktioner med riktiga slagauktioner, tryckta kataloger och med senaste tekniken online når vi köpstarka kunder runt om i hela världen. Med fokus på personlig service finns vi alltid tillgängliga för rådgivning, både för köpare och säljare. Under de senaste 20 åren har Uppsala Auktionskammare byggt upp en stark återkommande kundkrets världen över genom förtroende, engagemang och kvalitet.

Våra kunder efterfrågar en kombination av klassiskt och modernt, och just därför innehåller våra auktioner olika avdelningar. Uppsala Auktionskammare har nått stor framgång inom segmenten; Asiatiskt porslin och konsthantverk, Rysk konst och konsthantverk, äldre måleri samt modern konst och design.

Har du funderingar kring ett föremål, tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och värdering

Värdering

Funderar du över vad ditt konstverk eller antikvitet har för ekonomiskt värde?

Våra intendenter och våra internationellt välrenommerade externa experter bistår er gärna med en kostnadsfri värdering.

Vad är mitt föremål värt?

Att sälja på auktion

Hur säljer man på auktion? Hur funkar det? Vi förstår att det för många kan tänkas komplicerat men i realitet är det mycket enkelt. Att sälja på auktion är en trygghet för både säljare och köpare.

Låt oss förklara

Våra föremålsområden

Vi är som ett av Nordens ledande auktionshus den självklara marknadsplatsen för försäljning av kvalitetsföremål. Våra kunder söker konst och konsthantverk från olika perioder och delar av världen. Läs mer om våra föremålsområden för att se vad våra kunder söker.

Våra föremålsområden

Våra köpstarka kunder söker