Logga in

vi rekryterar!

Intendent med ansvar för vårt kontor i Stockholm


Uppsala Auktionskammares framgångar fortsätter och nu satsar vi kraftfullt i Stockholm. Därav söker vi en ny kollega med tidigare erfarenhet av konst- och auktionsbranschen till vårt engagerade team. Våren 2020 inviger vi våra nya utökade lokaler på Nybrogatan 20 vid Östermalmstorg. 


Beskrivning av tjänsten
Som Intendent med ansvar för vårt kontor i Stockholm är du ett av företagets viktiga ansikten utåt och möter många av våra kunder. Arbetsuppgifterna inrymmer värdering, inlämning, försäljning, kundkontakter, utlämning och viss katalogisering inom ramen för våra verksamhetsområden. Tjänstens arbetsuppgifter kan pendla mellan ”högt och lågt”, så som det är inom auktionsbranschen. Den person vi söker kommer att bli en viktig del av vår kunniga och engagerade stab. Arbetet på auktionskammaren är socialt, både vad gäller kontakt med kunder och kollegor. God service är mycket centralt inom vår verksamhet. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att försälja dyrbar konst, design och antikviteter. Tjänsten är huvudsakligen placerad vid vårt kontor på Nybrogatan 20 i Stockholm.


Efterfrågad kompetens
Vi söker Dig som är engagerad, prestigelös och kommunikativ. Du har tidigare erfarenhet och bakgrund från auktions-, konst- och/eller antikbranschen. Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets största tillgång. Du har hög social kompetens och har lätt för att skapa och förvalta kundrelationer. Du är noggrann, ansvarsfull och positiv samt trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du är välartikulerad, behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Körkort är meriterande.


Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.


Om företaget
Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och huvudkontor i Uppsala. Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


Ansökan
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker dock löpande. Ansökan (personligt brev, CV samt bild) skickas via e-post till ansokan@uppsalaauktion.se

Kontakt

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 018-18 35 16
Mobil: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information