Logga in

vi rekryterar!

Assistent / Junior Specialist


Uppsala Auktionskammare är inne i en expansiv fas och kommer fortsatt att utöka och förstärka staben av medarbetare. Vi söker nu en assistent med tidigare erfarenhet av konst- och auktionsbranschen till vårt engagerade team.


Beskrivning av tjänsten
Som Assistent är du ett av företagets ansikten utåt och möter många av våra kunder. Arbetsuppgifterna inrymmer bland annat värdering, bemanning av inlämning i Uppsala, besvara mailförfrågningar, svara i telefon samt att assistera våra intendenter vid katalogisering av föremål till våra kommande auktioner. Tjänstens arbetsuppgifter kan pendla mellan ”högt och lågt”, så som det är inom auktionsbranschen. Den person vi söker kommer att bli en viktig del av vår kunniga och engagerade stab. Arbetet på auktionskammaren är socialt, både vad gäller kontakt med kunder och kollegor. God service är mycket centralt inom vår verksamhet. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att försälja dyrbar konst, design och antikviteter. Tjänsten är huvudsakligen placerad vid vårt huvudkontor i Uppsala.


Efterfrågad kompetens
Vi söker Dig som är engagerad, prestigelös och kommunikativ. Du har viss erfarenhet från auktions-, konst- och/eller antikbranschen. Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets största tillgång. Du har hög social kompetens och har lätt för att skapa och förvalta kundrelationer. Du är noggrann, ansvarsfull och positiv samt trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du är välartikulerad, behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Körkort är meriterande.


Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.


Om företaget
Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och huvudkontor i Uppsala. Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


Ansökan
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker dock löpande. Ansökan (personligt brev, CV samt bild) skickas via e-post till ansokan@uppsalaauktion.se

Kontakt

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 018-18 35 16
Mobil: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information