Logga in

Publicerad: 17 november 2021

Vi rekryterar:

JUNIOR SPECIALIST / ASSISTENT TILL
MÖBLER- OCH KONSTHANTVERKSAVDELNINGEN 


Uppsala Auktionskammares framgångar fortsätter och vi expanderar och satsar kraftfullt i Stockholm. Vi utökar och förstärker staben av kunniga experter och specialister, därav söker vi nu en ny kollega med tidigare erfarenhet av auktionsbranschen till vårt engagerade team.


BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna som assistent vid vår möbler- och konsthantverksavdelningen / junior specialist  inrymmer katalogisering, värdering, inlämning, försäljning och kundkontakter. Den person vi söker kommer att bli en viktig pusselbit av vårt kunniga och engagerade team. Arbetet på auktionskammaren är socialt, både vad gäller kontakt med kunder och kollegor. God service är mycket centralt inom vår verksamhet. Tillsammans med övriga kollegor skall du förvalta, utveckla och förstärka företagets långsiktiga strategi att försälja dyrbar konst, design och antikviteter. Inom företaget har vi en rak dialog med högt i tak.

Tjänsten är under första halvåret huvudsakligen placerad i vårt huvudkontor i Uppsala samt i viss mån vid vårt kontor på Nybrogatan 20 i Stockholm. Under hösten 2022 flyttar en majoritet av Uppsala Auktionskammares verksamhet till Stockholm och så även denna tjänst.


EFTERFRÅGAD KOMPETENS

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och bakgrund från antik- och/eller auktionsbranschen. Du har tidigare arbetat med katalogisering och värdering på ett auktionshus eller motsvarande. Du har ett gediget intresse för äldre möbler och konsthantverk samt modern design. Uppsala Auktionskammare är ett kunskapsföretag; medarbetarna och deras kunskap är företagets viktigaste tillgång. Du är engagerad i ditt arbete och kommunikativ gentemot både kunder och kollegor. Du är noggrann, ansvarsfull och positiv samt trivs i en arbetsmiljö med delvis högt tempo. Du är välartikulerad samt behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är starkt meriterande. Körkort är meriterande.


TJÄNSTENS OMFATTNING

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse.


OM UPPSALA AUKTIONSKAMMARE

Uppsala Auktionskammare grundades år 1731 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus. Uppsala Auktionskammare är idag ett av Nordens största och ledande auktionshus vid försäljning av dyrbar konst, design och antikviteter. Uppsala Auktionskammare har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och huvudkontor i Uppsala. Under hösten 2022 flyttar en majoritet av verksamheten från Uppsala till nya lokaler i Stockholm.

Uppsala Auktionskammare bedriver en kreativ verksamhet i ständig utveckling – en verksamhet med hög kvalitet, hög kompetens, mångkulturell öppenhet och högt i tak där nytänkande premieras. Som medarbetare på Uppsala Auktionskammare kommer man att få många engagerade kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter.


ANSÖKAN

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista dag för ansökan är den 15:e december 2021. Urval och intervjuer sker dock löpande. Välkommen att skicka din kompletta ansökan (personligt brev, CV samt bild) via e-post: ansokan@uppsalaauktion.se

Då vi har flera utlysta tjänster just nu, vänligen var tydlig med vilken tjänst du söker.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om den utlysta tjänsten, vänligen kontakta:

Magnus Bexhed

Verkställande direktör

Tel: 018-18 35 16
Mobil: 0705-22 12 04
bexhed@uppsalaauktion.se

Sofie Bexhed

Försäljningschef

Tel: 018-18 35 18
Mobil: 0705-22 61 62
sofie.bexhed@uppsalaauktion.se

Mer information